Nekünk ajánlanád adód 1 %-át?

18504688-1-42

Bankszámlaszámunk:

10102440-36107600-01003009

Jelentkezz önkéntesnek!

info@nevetnikek.hu

Mesefalfestés kórtermekben

Célunk, hogy az üres, fehér kórtermek falait színes, vidám mesefigurákkal váltsuk fel, ezzel is elősegítve, hogy a kórház gyermekbarátibb legyen, és eltereljük vele a kis betegek figyelmét.

 

Koordinátorok

 

Kőműves Glória

komuves.gloria@nevetnikek.hu

 

Wind Judit

wind.judit@nevetnikek.hu

A mesefalfestésre főként cégek jelentkezését várjuk, akik vállalják, hogy finanszírozzák a kórteremhez szükséges festékek és egyéb eszközök beszerzését, és munkatársaikkal közösen festenek ki egy kórtermet. A munka előképzettséget nem igényel, a tervezéshez és kivitelezéshez segítséget kapnak, így velünk bárki megélheti, hogy képes meseszép falakat készíteni. Működő osztályokon dolgozunk, adott napon csak azt a kórtermet ürítik ki, melynek festését vállaljuk. Egy kórterem festése általában 9 órától 16 óráig tart, többnyire szombatonként, amikor kevesebb a beteg az osztályon.

 

Az eredmény magáért beszél, egyre szépülő osztályokra keresünk még segítséget, hogy egy gyereket se kelljen fehér kórterembe fektetni. Művészeti tanácsadónknak, Vátyi Veronikának köszönhetően az osztályok falai harmóniát, békét, vidámságot tükröznek, ami oldja a gyerekek szorongását. A kölykök figyelme jól elterelhető a kezelőben található mesefigurák segítségével. Segítsük együtt a kis betegek gyógyulását!

Keress minket a

Facebook-on is!

Segíts, hogy minél több segíteni tudóhoz eljusson a hírünk!

ÖNKÉNTES LENNÉL?

OLDALTÉRKÉP

KAPCSOLAT

Add meg a neved és az e-mail címed, ha részletesebb tájékoztatást kérsz:

Nekünk ajánlanád adód 1 %-át?

18504688-1-42

Copyright © 2014. Nevetnikék Alapítvány. Minden jog fenntartva.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.