Nekünk ajánlanád adód 1 %-át?

18504688-1-42

Bankszámlaszámunk:

10102440-36107600-01003009

Jelentkezz önkéntesnek!

info@nevetnikek.hu

Koordinátorok

 

Kőműves Glória

komuves.gloria@nevetnikek.hu

 

Lukács Hajnalka

lukacs.hajni@nevetnikek.hu

Kórházi önkéntes

Célunk, hogy a kórházban fekvő kis betegek gyógyulását segítsük játékos foglalkozások szervezésével, ezzel terelve el figyelmüket gondjaikról, elűzve unalmukat, megnevettetve őket.

 

Főként kézműves, bábos, zenés foglalkozásokat tartunk az osztályokon, de az eszköztár közé tartozik a játék, mesemondás és a beszélgetés is. Mindig egyszerre ketten, tehát párban tartjuk a programot a gyerekeknek, sokszor kórteremről kórteremre járva, vagy a játszószobákban tartunk csoportfoglalkozást az egészen piciktől a kamaszokig. A foglalkozások hossza általában 2 óra, ez idő alatt egy osztály betegeit látogatjuk végig. Az önkéntesek zöme heti egy, vagy kéthetente egy foglalkozást szoktak vállalni, ami hétköznapra és hétvégére is eshet. A beosztás mindig egy hónappal előre elkészül.

 

Az újonnan jelentkező önkénteseket a helyi koordinátor és a már tapasztalt programtartók fokozatosan vezetik be és készítik fel a rájuk váró munkára. Igyekeznek mindenkinek segíteni abban, hogy megtalálják mik az erősségeik, s ők maguk hogyan tudnak segíteni legjobban a beteg gyermekeken. Az itt gondozott gyerekek nagyon hálásak a vidám percekért.

Csatlakozom

Keress minket a

Facebook-on is!

Segíts, hogy minél több segíteni tudóhoz eljusson a hírünk!

ÖNKÉNTES LENNÉL?

OLDALTÉRKÉP

KAPCSOLAT

Add meg a neved és az e-mail címed, ha részletesebb tájékoztatást kérsz:

Nekünk ajánlanád adód 1 %-át?

18504688-1-42

Copyright © 2014. Nevetnikék Alapítvány. Minden jog fenntartva.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.