Adószámunk: 18504688-1-42   |   Bankszámlaszámunk: 11731001-23125324-00000000   |   Elérhetőség: info@nevetnikek.hu

TÁMOGATÁS

Rendszeres havi támogatások = rendszeres élményprogramok a Pécsi Gyerekklinikán

Álmunk, hogy minden fekvőbeteg osztályon minden nap tarthassunk foglalkozást. A nevetés gyógyít. Az önkéntesek felkészítésére nagy hangsúlyt fektetünk, mert fontos, hogy a gyerekek biztonságos közegben játszhassanak, szakmailag felkészült játszótársakkal. Koordinátorunk így nagy gonddal szervezi a toborzást, interjúztatást, a hospitálásokat, a képzéseket, és gondoskodik róla, hogy minél több gyerekhez eljuthassunk. A programokhoz szükséges játékok és kézműves felszerelést is mi biztosítjuk. Támogatóink nagyon fontosak számunkra, mert ők biztosítják az ehhez szükséges kiadásainkat. Ha szívesen támogatnád céljainkat, állíts be a bankodnál egy havi rendszeres utalást, add meg e-mail címedet, és kövesd fejlődésünket. A legkisebb adománynak is nagyon örülünk!

125.000 Ft – programfenntartás

… fent tudjuk tartani a programot a Pécsi Gyermekklinikán és a Kaposi Mór Kórházban, a már meglévő önkénteseinket leszervezzük

a gyerekkórházba, biztosítjuk hozzá az eszközöket, folyamatos szupervíziót adunk nekik hozzá, kifizetjük a könyvelőt és jut a bankköltségekre is.

250.000 Ft – programfejlesztés

… a már meglévő önkénteseinknek folyamatosan szervezünk továbbképzéseket, a cél, hogy bármilyen helyzet adódjon, legyen megfelelő eszköztár a zsebükben, amivel segíteni tudnak: mesemondó, bábos, bűvész, pantomim, zenés képzéseket tartunk nekik.

500.000 Ft – minden nap, minden gyerekosztály

… új önkénteseket tudunk felkészíteni a beteg gyerekekkel való foglalkozásra, ami a lemorzsolódás miatt is fontos, hogy tudjuk tartani a látogatások számát, toborzunk, interjúztatunk, hospitálásokra visszük őket, és tréningeket tartunk nekik. A cél, hogy minden pécsi és kaposvári kis betegeknek tudjunk gyógyító foglalkozásokat tartani.

850.000 Ft – programbővítés

… szeretnénk a régió összes gyermekosztályán elindítani a programot, kifesteni a kórtermeiket, és a krónikus felnőtt osztályokra is programokat szervezni. Ha sokan mellénk álltok, elindulunk ezen az úton is. 🙂

TÁMOGASS MINKET HAVONTA!

Egy hűtőmágnes figurát állítunk össze belőle.

Egy heti programot szervezünk le belőle.

Egy pszichológus által vezetett szupervízión vehetünk részt belőle.

Egy továbbképzésre tudjuk fordítani az önkénteseink számára.

Egy új önkéntest készíthetünk fel belőle a nevettető munkára.

Miután beállítottál egy rendszeres havi átutalást, jelezd e-mailben nekünk, hogy beszámolhassunk tevékenysegünkről és a pénz útjáról!

Eddig 141.000,- forint gyűlt össze!

Bankszámlaszámunk:

OTP Bank

11731001-23125324-00000000

Külföldi támogatási lehetőség:

Swift kód: OTPVHUHB

IBAN: HU32-11731001-23125324-00000000

Elszámoláshoz feliratkozás:

info@nevetnikek.hu

Támogatóink

Köszönjük mindazon vállalatoknak, akik támogatják céljainkat pénz- vagy tárgyadománnyal. Az alább felsorolt támogatóink mindegyike részt vett a mesefalfestés projektünkben is, 

amit külön köszönünk!

Minden kedves támogatónknak köszönjük a nagylelkűségét!