Arnold Nikolett

Glóriát, a Nevetnikék tántoríthatatlan elnökét a Szabadkikötőben ismertem meg sok évvel ezelőtt egy iskolaalapítási ötlet kapcsán. A személyisége és a beszélgetésünk magával ragadott, majd amikor először mesélt a Nevetnikékről és kérte a támogatásomat nem volt kérdés, hogy ez az ügy mellé álljak. Szerencsére csak egy csodálatosan okos és egészséges gyermekem van, amiért hálás vagyok, de tudom, hogy ilyen helyzetekben a játék és a nevetés a legjobb orvosság. A Nevetnikék a házvásárló kampányban is óriási energiákat mozgatott meg és nagyon jó látni, hogy a projektek azóta csak sokasodnak, a munkájukat figyelemmel követve úgymond best practice-nek is hívhatnánk a módszereiket és működésüket, és jó lenne, ha ilyen lelkes csapatok működtetnének hasonló intézményeket más városokban is.

Általam választott kihívás:

 Az idei futóversenyeimet a Nevetnikéknek ajánlom

TÁMOGASD TE IS A PROJEKTET!

Miután kiválasztottad, hogy mekkora összegben szeretnéd támogatni a projektet, egy biztonságos felületre érkezel, ahol a bankkártya adataid megadásával tudsz adományozni az alapítványunknak.

Nagyon köszönjük, minden adomány számít! 🙂

A TE SEGÍTSÉGEDDEL MÉG TÖBB BOLDOG GYERMEK LESZ A KÓRHÁZAKBAN!

Tavaly rengeteg ember segített nekünk és az összefogásnak köszönhetően sikerült az elképzelhetetlen, új otthona lett a Nevetnikéknek! Nincs megállás, még nagyobb lendülettel folytatjuk a tevékenységeinket a beteg gyermekek boldogságáért, amihez ismét szükségünk van rátok. A nagyköveteink ezúttal számukra fontos projekteket választottak ki, hogy arra gyűjtsenek a kampány során.

NAGYKÖVETI CÉL:

500.000 Ft

Nagykövethez kötődő beérkezett adományok:

10.000 Ft

ADOMÁNYOZÓK LISTÁJA

Dátum

2023 március 2

Név

Anonim

Összeg

10.000 Ft

Üzenet

Más összegben szeretnél adományozni?

Ebben az esetben kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot az adományozás menetéről.