Baumann Ágnes

HAVI ADOMÁNYOD ÖSSZEGE

A SIMPLE PAY beállítások után a bank automatikusan havonta levonja.

Egy hűtőmágnes elkészítése egy beteg gyerkőccel.

Egy elszakadt ukulele újrahúrozása.

Egy bűvész kellék

– varázskönyv – beszerzése.

Egy új önkéntes jelentkező interjúja.

Egy önkéntes egyéni szupervíziója.

Nagyon köszönjük, minden adomány számít! 🙂

125.000 Ft – minimális fenntartási költségek

… a ház minimális fenntartásához szükséges összeg: a víz, villany- és szemétszállítási díjakat tudjuk ebből fedezni, ahol a kórházi önkénteseink nyugodtan felkészülhetnek a kórházi foglalkozások előtt. Kifizetjük a könyvelőt és jut a bankköltségekre is.

250.000 Ft – a kórházlátogatás működtetése

… a már meglévő kórházi önkénteseinket leszervezzük a Pécsi Gyermekklinikára és a Kaposi Mór Kórházba, biztosítjuk hozzá az eszközöket: pótoljuk a törött hangszereket, megjavítjuk az elszakadt bábokat, kicseréljük a tönkrement társasokat, és bevásárolunk kézműves eszközökből. Az eszközeik felvételéhez biztosítjuk a ház nyitvatartását, és kitakarítunk. Kifizetjük a a szervezés biztosítására fenntartott telefonszámlánkat.

350.000 Ft – az önkéntesek lelki támogatása

… a kórházlátogató önkénteseknek nagy szükségük van arra, hogy lélekben felkészültek legyenek, és jól kezeljék azt az érzelmi megterhelést, amit a sokszor súlyos állapotú gyerekek látogatása jelent. Ezt segíti a koordinátor a beszámolókra való reagáláskor, és a pszichológusok az esetmegbeszélőkön és szupervíziókon, amiket a jóllétük biztosítása érdekében szervezünk meg nekik létszámtól függően minden hónapban.

500.000 Ft – élményprogramokkal a gyógyulásért

… a kórházlátogató önkéntesek a mentorainknak hála folyamatosan tudják fejleszteni a repertoárjukat: bűvésztrükköket sajátítanak el, ukulelén tanulnak meg játszani, vagy megtanulják a rögtönzött mesemondás fortélyait. A hospitalizált csecsemőkre külön figyelmet fordítunk, de azt is elsajátítják, mik azok a tünetek, amik miatt azonnal nővért kell hívniuk.


1.500.000 Ft – kórházi élményprogram

… új önkénteseket szeretnénk felkészíteni a beteg gyerekekkel való foglalkozásra, ami a lemorzsolódás miatt is fontos, illetve így tudjuk növelni a látogatások számát, és elérni, hogy minden nap jelen lehessünk a gyerekeket mellett a Pécsi Gyermekklinikán. Kiemelt tekintettel a nem látogatott gyermekekre, hogy nekik is megadhassuk az érzelmi biztonságot. Ehhez legalább 100 kórházi élményprogramtartó önkéntesnek kell részt vennie a legalább 3 hónapos alapképzésen. Interjúztatunk, hospitálásra visszük őket, tréningeket tartunk nekik. Ez számos szervezéssel, adminisztrációval is jár, viszont ezáltal több ezer gyermeknek tudjuk hosszú távon megkönnyíteni a gyógyulást.


3.500.000 Ft – mesefalfestés és játékkészítés

… a kórházi élményprogramok mellett játékokat készítünk a kaposvári és pécsi kincsesládáinkba, és mesefalakat festünk Szigetváron, Kaposváron, Pécsen és Dombóváron. Mindhárom tevékenységünket szeretnénk folytatni, mert hiszünk benne, hogy a kórházból egy mesebeli helyet varázsolhatunk a beteg gyermekeknek, ahol gyógyulniuk is könnyebb.

Eddig 1.160.500,- forint gyűlt össze!

Bankszámlaszámunk:

OTP Bank

11731001-23125324-00000000

Külföldi támogatási lehetőség:

Swift kód: OTPVHUHB

IBAN: HU32-11731001-23125324-00000000