Boós Imola

Pár éve úgy éreztem, hogy nagyon szeretnék kicsit egyedül elvonulni és egyben szuper lenne valami olyan hobbit találni, ami csak az enyém.


Ekkor jelentkeztem a MadebyYou nyári tengerparti festőtáborába, Horvátországba.

Életem egyik legjobb élménye volt az a tábor: olyan csodás emberekkel találkozhattam és kapcsolódhattam, akikkel nem csak közös volt az érdeklődési körünk, de számos olyan értéket képviselnek, amik nagyon közel állnak hozzám.


Ebben a nyári alkotótáborban találkoztam Kőműves Glóriával, a Nevetnikék Alapítvány kuratóriumi elnökével. 


A Nevetnikék Alapítvány célja, hogy a kórházban ápolt gyermekek számára szabadidős foglalkozásokat szervezzenek, valamint a kórtermi környezetük barátságosabbá tétele. Kórtermi környezetük mesefalfestéssel való dekorálása, interaktív játékok felszerelése az ambulanciák folyosóin, hazavihető öko-játékok készítése és ajándékozása a krónikus betegek számára, mind-mind a napi munkájuk része.


Megtapasztaltam és érzem, mennyi feltöltő erőt tud adni az alkotás öröme, vagy az, ha ezáltal megváltozik a környezetünk. Gyerekként, mindez kórházi körülmények között, még fontosabb elősegítője a gyógyulási folyamatnak.


Szívből köszönöm, ha tudsz ehhez a célhoz támogatóként csatlakozni, ha megszólít, vagy úgy érzed kicsit te is részese lennél mindennek.


Minden kisebb vagy nagyobb összegű adomány számít, abszolút rád van bízva. Viszont úgy éreztem, hogy ne legyen ez egy egyoldalú kérés, ha minimum 10.000 Ft értékben támogatod az általam nagykövetként képviselt projektet, szeretettel festek neked egy eredeti Molát.:) 

3 különböző madár festménye közül tudsz majd választani (Vörösbegy, Őszapó, Vörös kardinális pinty), a közleménybe pedig írd be kérlek majd, melyik legyen az. Mindenképp privát üzenetben, valamelyik elérhetőségeim egyikén vedd majd fel velem a kapcsolatot, hivatkozva az adományra, ha név nélkül adományoztál, hogy tudjam hova és kinek küldjem majd a festményt.


Előre is nagyon köszönöm, ha csatlakozol a projekt támogatóihoz!


U.i.: halkan súgom meg, egyszer nagyon sokat érhetnek ezek a festmények, befektetésnek sem utolsó…;)Általam választott projekt:

Egy kórterem mesefalfestése

Folyamatosan kapunk felkérést az egészségügyi intézményektől, hogy mesefalfestő projektünkkel szebbé varázsoljunk rendelőket, kórtermeket. Hiszen nagy könnyebbség mind a gyermekek, szülők, mind az egészségügyi dolgozók számára, ha barátságos környezetben, a feszültségről elterelve a figyelmet, jobb hangulatban telik a várakozás, kezelés, gyógyulás. Egy festést rengeteg szervező, háttér munka előz meg. Egyeztetni kell időpontot a kórházzal, intézménnyel, adott időpontra kell leszervezni a falfestő önkénteseket, meg kell tervezni a helyi adottságok ismeretében a designt, elő kell rajzolni a falakra és be kell tanítani a jelentkezőket, hogy megfelelően tudjanak bánni az ecsettel, színekkel. Ezen felül be kell szerezni a szükséges eszközöket, a helyszínre kell szállítani, le kell bonyolítani a sokszor teljes napos projektet és mindezt dokumentálni.

TÁMOGASD TE IS A PROJEKTET!

Miután kiválasztottad, hogy mekkora összegben szeretnéd támogatni a projektet, egy biztonságos felületre érkezel, ahol a bankkártya adataid megadásával tudsz adományozni az alapítványunknak.

Más összegben szeretnél adományozni?

Ebben az esetben kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot az adományozás menetéről.

Nagyon köszönjük, minden adomány számít! 🙂

A TE SEGÍTSÉGEDDEL MÉG TÖBB BOLDOG GYERMEK LESZ A KÓRHÁZAKBAN!

Tavaly rengeteg ember segített nekünk és az összefogásnak köszönhetően sikerült az elképzelhetetlen, új otthona lett a Nevetnikéknek! Nincs megállás, még nagyobb lendülettel folytatjuk a tevékenységeinket a beteg gyermekek boldogságáért, amihez ismét szükségünk van rátok. A nagyköveteink ezúttal számukra fontos projekteket választottak ki, hogy arra gyűjtsenek a kampány során.

NAGYKÖVETI CÉL:

250.000 Ft

Nagykövethez kötődő beérkezett adományok:

80.000 Ft

ADOMÁNYOZÓK LISTÁJA

Dátum

Név

Összeg

Üzenet

2023.03.14.

2023.03.14.

2023.03.14.

2023.03.14.

2023.03.14.

2023.03.16.

Boós Imola

Anonim

Bihari Szabolcs

Anonim

Anonim

Barbi

10.000 Ft

20.000 Ft

20.000 Ft

10.000 Ft

10.000 Ft

10.000 Ft