Király Cseri Ilona

Két fő motívum vezetett, amikor elfogadtam a nagyköveti felkérést. Az egyik az anyaságomból adódik. Hála Istennek minden nap boldog lehetek, mert egészségesek a gyerekeim. Ha azokra gondolok, akiknek ez nem adatik meg akkor legalább ennyivel, ilyen formában tudjam segíteni őket, a gyermekeiket, akik hosszú hetekig, hónapokig kell, hogy kórházban legyenek. A bent töltött időben minden nap legyen egy kis öröm, lehetőség közös játékra, kapcsolatban lenni a külvilággal, lehessen várni valakire, aki ráfigyel és igyekszik mosolyt csempészni, derűt vinni a végeláthatatlan küzdelmek mellé. Glória, ő a második motívum, akivel táboroztatáson találkoztunk bő tíz éve és azóta is ugyanolyan lelkesen szervez, tervez, mesél, létrehoz, közben csügged, izgul, félt, aggódik, de újra és újra megrázza magát, talpra áll és viszi magával a környezetében élőket is, lendületesen a kórházprogramért, a beteg gyermekekért.

Általam választott kihívás:

Életmódot váltok, a saját magam egészségéért és azért, hogy ezzel példát mutassak a gyerekeimnek!

TÁMOGASD TE IS A PROJEKTET!

Miután kiválasztottad, hogy mekkora összegben szeretnéd támogatni a projektet, egy biztonságos felületre érkezel, ahol a bankkártya adataid megadásával tudsz adományozni az alapítványunknak.

Nagyon köszönjük, minden adomány számít! 🙂

A TE SEGÍTSÉGEDDEL MÉG TÖBB BOLDOG GYERMEK LESZ A KÓRHÁZAKBAN!

Tavaly rengeteg ember segített nekünk és az összefogásnak köszönhetően sikerült az elképzelhetetlen, új otthona lett a Nevetnikéknek! Nincs megállás, még nagyobb lendülettel folytatjuk a tevékenységeinket a beteg gyermekek boldogságáért, amihez ismét szükségünk van rátok. A nagyköveteink ezúttal számukra fontos projekteket választottak ki, hogy arra gyűjtsenek a kampány során.

NAGYKÖVETI CÉL:

500.000 Ft

Nagykövethez kötődő beérkezett adományok:

133.517 Ft

ADOMÁNYOZÓK LISTÁJA

Dátum

2023 március 21

2023 március 21

2023 március 24

2023 április 2

2023 április 3

2023 május 17

2023 május 22


Név

Lukács Zita

Lukács Zita

Ildi

Barbi

Anyu

Nagy Noémi

Anonim


Összeg

10.000 Ft

3.000 Ft

63.567 Ft

25.000 Ft

18.950 Ft

10.000 Ft

3.000 Ft


ÜzenetBüszke vagyok Rád!Büszke vagyok rád, Icu, hogy ilyen szép és nemes ügy mellé álltál. Sok sikert!

Más összegben szeretnél adományozni?

Ebben az esetben kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot az adományozás menetéről.