Erdélyi Szilvia

Glóriát, a Nevetnikék kuratóriumi elnökét egy pszichodráma csoportban ismertem meg sok évvel ezelőtt. A barátság azóta is tart, sokat beszélgettünk és megismertem az alapítvány munkáját. A Nevetnikék célja, hogy a kórházban ápolt gyermekek gyógyulását segítsék játékos foglalkozásokkal, valamint a környezetüket barátságosabbá tegyék interaktív mesefallal és öko-játékokkal, ezzel terelve el a figyelmüket a mindennapi gondjaikról mosolyt csalva az arcukra. Szívből köszönöm, ha tudsz ehhez a célhoz támogatóként csatlakozni, ha megszólít, vagy úgy érzed kicsit te is részese lennél mindennek. Minden kisebb vagy nagyobb összegű adomány számít, abszolút rád van bízva.

Általam választott kihívás:

Befejezek egy félbehagyott kézműves alkotást

Én a projekt idejére azt a célt tűztem ki magamnak, hogy befejezek egy félbehagyott kézműves alkotást, amit a nagyköveti idő befejeztével szeretnék az adományozók között kisorsolni. Előre is nagyon köszönöm, ha csatlakozol a projekt támogatóihoz!

TÁMOGASD TE IS A PROJEKTET!

Miután kiválasztottad, hogy mekkora összegben szeretnéd támogatni a projektet, egy biztonságos felületre érkezel, ahol a bankkártya adataid megadásával tudsz adományozni az alapítványunknak.

Nagyon köszönjük, minden adomány számít! 🙂

NAGYKÖVETI CÉL:

250.000 Ft

Nagykövethez kötődő beérkezett adományok:

13.000 Ft

ADOMÁNYOZÓK LISTÁJA

Dátum

Név

Összeg

Üzenet

2023.03.28.

2023.03.29.

Anonim

Anonim

3.000 Ft

10.000 Ft


Más összegben szeretnél adományozni?

Ebben az esetben kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot az adományozás menetéről.