Dr. Bocskai Tímea

Az ember életében vannak olyan véletlenek, amik aztán bizonyos útra terelik. Így vagyok én a Nevetnikékkel. Játékkészítésnek, önkéntességnek indult, aztán segítő és nagykövet lettem. Hihetetlen energia van ebben a csapatban, ami hamar hatalmába kerít bárkit, aki kapcsolatba kerül velük. A Nevetnikék Alapítvány, azt hiszem, már nem ismeretlen számotokra. Egy évvel ezelőtt az Alapítvány nagyköveteként támogatásra kértelek Benneteket, hogy meg tudják vásárolni a házat, ami az otthonuk lehetne. Hatalmasat meneteltünk és egy fantasztikus összefogásnak köszönhetően a ház immár az Alapítvány Otthona. Ez úton is hatalmas köszönet és hála az akkori segítségetekért! Az elmúlt egy évben sok minden történt. A ház felújítása részben megtörtént és volt egy hatalmas házavató buli is. Sok önkéntes és támogató munkája van ebben az Otthonban! Az épület alsó szintjén már folyik az igazi alapítványi munka! … képzések, játékkészítések és egyéb rendezvények formájában. Az épület további része azonban még felújatásra vár, illetve fontos, hogy a folyamatos játékkészítések, képzések és a közüzemi számlák anyagi háttere is meglegyen. Ismét összeállt a nagyköveti csapat! A feladatokat megosztva, igyekszünk segíteni a Nevetnikék Alapítvány munkáját. Az én vállalásom, hogy egy kroafánt nevű játék sok-sok darabjának elkészítésére gyűjtök a Ti segítségetekkel 100.00 Ft-ot. Szóval, bízva a támogatásotokban, kroafántra fel! Ne csak mondd, tedd!

Általam választott projekt:

Egy játékkészítő műhely, ahol kroafántokat gyártunk beteg gyermekeknek:

Azért álmodtuk meg a játékkészítő műhelyfoglalkozásokat, hogy önkéntesek bevonásával, kézzel készített, öko játékokat gyártsunk a beteg gyermekek számára, amik korosztályos bontásban kerülnek be a kincsesládákba, amit a kórházi osztályoknak, szakrendeléseknek adományozunk és vállaljuk, hogy folyamatosan fel is töltjük ezeket új játékokkal, ahogy fogynak belőle. A kincsesláda gondolata onnan jött, hogy nagyon sok szakrendelésen, kórházi osztályon jelentene felüdülést a gyermekek és ott dolgozók számára, ha valami kedves játékkal tudnák meglepni a gyerekeket a kínzó kezelések, fájdalmas beavatkozások után és így egy pozitív élménnyel távoznának a kórházból, ahova sok esetben bizonyos rendszerességgel vissza is kell térniük. Ez a projekt a játék megtervezésével, prototípusok gyártásával, dokumentálással kezdődik, ami a játékmesterünk feladata, aztán jöhet maga a műhely megszervezése. Önkénteseket kell toborozni, be kell szerezni a szükséges szerszámokat, gépeket, alapanyagokat és biztosítani kell a helyszínt, ami mostantól a Nevetnikék

otthonában lesz, így fontos, hogy mindig meleg, világos, tiszta ház fogadja a résztvevőket, akik miután átesnek egy balesetvédelmi tájékoztatón, nekiláthatnak a koordinátor segítségével a játékok készítéséhez. A gyerekek öröme minden fáradozást megér, márpedig nagyon értékelik, hogy olyan játékkal térhetnek haza a kórházból, amit valaki a szabad idejét feláldozva, a gyógyulását elősegítve, csak neki szánt. A kroafántok összefűzött fa kockákból készült és kézzel festett játék, ami az óvodás korosztály számára nyújt felhőtlen kikapcsolódást, hiszen a kockák forgatásával különféle vicces állatkotyvaszokat tudnak kreálni maguknak.

TÁMOGASD TE IS A PROJEKTET!

Miután kiválasztottad, hogy mekkora összegben szeretnéd támogatni a projektet, egy biztonságos felületre érkezel, ahol a bankkártya adataid megadásával tudsz adományozni az alapítványunknak.

Más összegben szeretnél adományozni?

Ebben az esetben kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot az adományozás menetéről.

Nagyon köszönjük, minden adomány számít! 🙂

A TE SEGÍTSÉGEDDEL MÉG TÖBB BOLDOG GYERMEK LESZ A KÓRHÁZAKBAN!

Tavaly rengeteg ember segített nekünk és az összefogásnak köszönhetően sikerült az elképzelhetetlen, új otthona lett a Nevetnikéknek! Nincs megállás, még nagyobb lendülettel folytatjuk a tevékenységeinket a beteg gyermekek boldogságáért, amihez ismét szükségünk van rátok. A nagyköveteink ezúttal számukra fontos projekteket választottak ki, hogy arra gyűjtsenek a kampány során.

A legkisebb adománynak is nagyon örülünk!

NAGYKÖVETI CÉL:

150.000 Ft

Nagykövethez kötődő beérkezett adományok:

75.000 Ft

ADOMÁNYOZÓK LISTÁJA

Dátum

Név

Összeg

Üzenet

2022 11. 07.

Anonim

5.000 Ft


2022 11. 14.

Gyöngyvér

20.000 Ft

Szeretettel.

2022 11. 23.

VF-BAU Kft

50.000 Ft


Kiváncsi vagy a többi nagyköveti projektre is?