Gaibl Eszter

Gaibl Eszter vagyok, végzett óvodapedagógus. Szakmabeli, és a Nevetnikék Alapítványnál végzett munkám során számtalanszor tapasztaltam, hogy a zene hogyan is tud hatni a gyermekek lelki, érzelmi világára.

A kórházakban fekvő beteg gyermekek tekintetét csillogóvá varázsolni nem egy egyszerű feladat. Ezért is tartjuk fontosnak a zenész képzést, ugyanis a zene az, amivel bármilyen korú és állapotú gyermeket boldoggá tudunk tenni akár csak passzív de akár aktív résztvevőként is.

Továbbra is szeretnénk, ha önkénteseink elsajátíthatnának különböző ritmus gyakorlatokat, vagy zenés elemeket, játékokat, melyekkel magabiztosabban tudnak mozogni a foglalkozásokon a gyermekek között, hiszen elmondhatatlan érzés, amikor egy fekvő beteg gyermek a zene hatására elmosolyodik, vagy ha csak az ujjaival reagál a hallottakra.

Kérlek támogasd zenész képzésünket, hogy még több beteg gyermeket boldoggá tehessünk.

Általam választott projekt:

Önkénteseknek zenész képzés biztosítása

A Nevetnikék Alapítványnál az önkéntesek egy hosszú kiválasztási folyamatot követően kerülhetnek be a kórházlátogató csapatba. Azonban itt nem ér véget a fejlesztésük. Arra törekszünk, hogy minél több területen szerezzenek tudást és folyamatosan bővüljön eszköztáruk a kórházlátogatások alkalmával, ezért

rendszeresen hirdetünk meg számukra egymásra épülő továbbképzéseket. A zenének nagyon sok jótékony hatása van az egészen piciktől a felnőttekig, minden korosztályra. Éppen ezért tartjuk olyan fontosnak zenész képzéseinket, ahol nem elvárás, hogy valaki tudjon énekelni vagy bármilyen hangszeren játszani, hiszen nagyon sok olyan ritmus gyakorlatot, játékot tudunk mutatni az önkénteseknek, amivel otthonosan tudnak aztán mozogni a foglalkozásokon és be tudnak zenés elemeket is csempészni. Ezen felül dúdolós füzettel látjuk el az osztályokat, így a szülők, gyerekek és minden önkéntes könnyedén tud zenészeinkhez is kapcsolódni ezekben a program elemekben. A zene azért is nagyon hasznos, mert bármilyen állapotú és korú gyermeket tudunk vele boldogítani, akár csak passzív hallgatóként, akár aktív résztvevőként.

TÁMOGASD TE IS A PROJEKTET!

Miután kiválasztottad, hogy mekkora összegben szeretnéd támogatni a projektet, egy biztonságos felületre érkezel, ahol a bankkártya adataid megadásával tudsz adományozni az alapítványunknak.

Más összegben szeretnél adományozni?

Ebben az esetben kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot az adományozás menetéről.

Nagyon köszönjük, minden adomány számít! 🙂

A TE SEGÍTSÉGEDDEL MÉG TÖBB BOLDOG GYERMEK LESZ A KÓRHÁZAKBAN!

Tavaly rengeteg ember segített nekünk és az összefogásnak köszönhetően sikerült az elképzelhetetlen, új otthona lett a Nevetnikéknek! Nincs megállás, még nagyobb lendülettel folytatjuk a tevékenységeinket a beteg gyermekek boldogságáért, amihez ismét szükségünk van rátok. A nagyköveteink ezúttal számukra fontos projekteket választottak ki, hogy arra gyűjtsenek a kampány során.

A legkisebb adománynak is nagyon örülünk!

NAGYKÖVETI CÉL:

100.000 Ft

Nagykövethez kötődő beérkezett adományok:

35.000 Ft

ADOMÁNYOZÓK LISTÁJA

Dátum

Név

Összeg

Üzenet

2022. 10. 18.

Anonim

3.000 Ft


2022. 10. 18.

Anonim

25.000 Ft

Büszke vagyok rád, Eszti!

2022. 10. 19.

Anonim

2.000 Ft


2022. 10. 20.

Anonim

5.000 Ft

Hajrá Eszti! 🙂

Kiváncsi vagy a többi nagyköveti projektre is?