Gátos Eszter

Anyaként tudom, hogy a gyereknek milyen megrázó élmény kórházban lenni. Sajnos a kislányommal többször átéltük ezt. Nagyon fontosnak tartom, hogy az ismeretlen és ijesztő környezetben legalább a kórtermek barátságosak legyenek. Kollégáimmal részt vettem a Honvéd Kórház Gyermeksebészeti Osztályának dekorálásában. Kicsit remegő kézzel, de szívvel-lélekkel készítettük el a falra a mesefigurákat. Igazán jó élmény volt. Egyrészt mert lélekmelegítő volt végignézni az osztályon, amikor elkészültünk, és arra gondoltam, hogy remélhetőleg kicsit felvidíthatjuk a gyermekek számára a bent töltött napokat, másrész csapatépítésnek is beillett, hiszen a kollégáimmal közösen alkottunk valami hasznosat, szépet.

Általam választott projekt:

Egy kórterem vagy rendelő mesefalfestése

Folyamatosan kapunk felkérést az egészségügyi intézményektől, hogy mesefalfestő projektünkkel szebbé varázsoljunk rendelőket, kórtermeket. Hiszen nagy könnyebbség mind a gyermekek, szülők, mind az egészségügyi dolgozók számára, ha barátságos környezetben, a feszültségről elterelve a figyelmet, jobb hangulatban telik a várakozás, kezelés, gyógyulás. Egy festést rengeteg szervező, háttér munka előz meg. Egyeztetni kell időpontot a kórházzal, intézménnyel, adott időpontra kell leszervezni a falfestő önkénteseket, meg kell tervezni a helyi adottságok ismeretében a designt, elő kell rajzolni a falakra és be kell tanítani a jelentkezőket, hogy megfelelően tudjanak bánni az ecsettel, színekkel. Ezen felül be kell szerezni a szükséges eszközöket, a helyszínre kell szállítani, le kell bonyolítani a sokszor teljes napos projektet és mindezt dokumentálni.

TÁMOGASD TE IS A PROJEKTET!

Miután kiválasztottad, hogy mekkora összegben szeretnéd támogatni a projektet, egy biztonságos felületre érkezel, ahol a bankkártya adataid megadásával tudsz adományozni az alapítványunknak.

Más összegben szeretnél adományozni?

Ebben az esetben kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot az adományozás menetéről.

Nagyon köszönjük, minden adomány számít! 🙂

A TE SEGÍTSÉGEDDEL MÉG TÖBB BOLDOG GYERMEK LESZ A KÓRHÁZAKBAN!

Tavaly rengeteg ember segített nekünk és az összefogásnak köszönhetően sikerült az elképzelhetetlen, új otthona lett a Nevetnikéknek! Nincs megállás, még nagyobb lendülettel folytatjuk a tevékenységeinket a beteg gyermekek boldogságáért, amihez ismét szükségünk van rátok. A nagyköveteink ezúttal számukra fontos projekteket választottak ki, hogy arra gyűjtsenek a kampány során.

A legkisebb adománynak is nagyon örülünk!

NAGYKÖVETI CÉL:

150.000 Ft

Nagykövethez kötődő beérkezett adományok:

35.000 Ft

ADOMÁNYOZÓK LISTÁJA

Dátum

2023 február 19

2023 február 19

2023 február 21

2023 március 10

2023 március 29

Név

Frank Diána

Anonim

Anonim

Anonim

Anonim

Összeg

20.000 Ft

2.000 Ft

5.000 Ft

5.000 Ft

3.000 Ft

Üzenet