Hajdú Virág

Hajdú Virág vagyok, a Nevetnikék Alapítvány kórházi önkéntese és zenés mentora. Szívügyem és az életem szerves része a beteg gyermekek segítése a nevettetéssel és a zenével. Hiszem, hogy a zenének gyógyító ereje van, egy olyan közös nyelv, amit minden korosztály egyformán ért, egyformán beszél és egyformán szeret.

Wow! Hát akkor ezt annyit kell csinálni a kórházban, amennyit csak lehet! Ezt a kis trükköt mi a Nevetnikéknél jól ismerjük, ugyanakkor szükségünk van a segítségedre, hogy minél több önkéntesünkhöz juthasson el a zene módszertani képzés formájában is! Minél több nevetnikékes használja bátran a zenét, annál több beteg gyerkőchöz juthatunk el ezzel a közös nyelvvel, és csalhatunk mosolyt a kis arcukra! Nagyköveti célkitűzésem szerint arra teszek most kísérletet, hogy összegyűjtsek 100.000 Ft-ot, melyből zenés képzést szervezünk az alapítványi önkéntesek számára. Lesz ritmusjáték, új gyerekdalok, mondókák és még ukulele alapok is! Segítsd kérlek célkitűzésemet, és támogasd Te is a Nevetnikék Alapítvány fejlődését!

Általam választott projekt:

Önkénteseknek zenész képzés biztosítása

A Nevetnikék Alapítványnál az önkéntesek egy hosszú kiválasztási folyamatot követően kerülhetnek be a kórházlátogató csapatba. Azonban itt nem ér véget a fejlesztésük. Arra törekszünk, hogy minél több területen szerezzenek tudást és folyamatosan bővüljön eszköztáruk a kórházlátogatások alkalmával, ezért

rendszeresen hirdetünk meg számukra egymásra épülő továbbképzéseket. A zenének nagyon sok jótékony hatása van az egészen piciktől a felnőttekig, minden korosztályra. Éppen ezért tartjuk olyan fontosnak zenész képzéseinket, ahol nem elvárás, hogy valaki tudjon énekelni vagy bármilyen hangszeren játszani, hiszen nagyon sok olyan ritmus gyakorlatot, játékot tudunk mutatni az önkénteseknek, amivel otthonosan tudnak aztán mozogni a foglalkozásokon és be tudnak zenés elemeket is csempészni. Ezen felül dúdolós füzettel látjuk el az osztályokat, így a szülők, gyerekek és minden önkéntes könnyedén tud zenészeinkhez is kapcsolódni ezekben a program elemekben. A zene azért is nagyon hasznos, mert bármilyen állapotú és korú gyermeket tudunk vele boldogítani, akár csak passzív hallgatóként, akár aktív résztvevőként.

TÁMOGASD TE IS A PROJEKTET!

Miután kiválasztottad, hogy mekkora összegben szeretnéd támogatni a projektet, egy biztonságos felületre érkezel, ahol a bankkártya adataid megadásával tudsz adományozni az alapítványunknak.

Más összegben szeretnél adományozni?

Ebben az esetben kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot az adományozás menetéről.

Nagyon köszönjük, minden adomány számít! 🙂

A TE SEGÍTSÉGEDDEL MÉG TÖBB BOLDOG GYERMEK LESZ A KÓRHÁZAKBAN!

Tavaly rengeteg ember segített nekünk és az összefogásnak köszönhetően sikerült az elképzelhetetlen, új otthona lett a Nevetnikéknek! Nincs megállás, még nagyobb lendülettel folytatjuk a tevékenységeinket a beteg gyermekek boldogságáért, amihez ismét szükségünk van rátok. A nagyköveteink ezúttal számukra fontos projekteket választottak ki, hogy arra gyűjtsenek a kampány során.

A legkisebb adománynak is nagyon örülünk!

NAGYKÖVETI CÉL:

100.000 Ft

Nagykövethez kötődő beérkezett adományok:

105.000 Ft

ADOMÁNYOZÓK LISTÁJA

Dátum

Név

Összeg

Üzenet

2022 10. 21.

Füzesi Eszter

2.000 Ft

Sok kicsi képes nagyban megváltoztatni a világot! 🙂

2022 10. 23.

Fejes Noémi

2.000 Ft


2022 10. 23.

Acoustic Classroom

3.000 Ft

2022 10. 23.

2022 10. 24.

Vránics Ildikó

3.000 Ft


2022 10. 25.

Kiss A.

10.000 Ft

Hajrá! 🙂

2022 10. 26.

Anonim

20.000 Ft


2022 10. 27.

Hajdú Dent Kft.

50.000 Ft

Köszönjük azt a sok munkát, amit önzetlenül, szeretetből tesztek! Jó, hogy Vagytok!

2022 10. 27.

Tóth Istvánné

5.000 Ft


2022 10. 27.

Balaskóné Tóth Zsanett

10.000 Ft


Kiváncsi vagy a többi nagyköveti projektre is?