Hardi Luca

Újra a Nevetnikék Alapítvány nagykövete lettem.

Azt már tudhatjátok rólam, hogy nagyon szeretek itt „dolgozni” mind a közösség mind a gyerekek öröme miatt. Hétről hétre különböző korú és állapotú gyermekekkel találkozunk a kórházi osztályokon, amely igazán színessé és kihívásokkal telivé teszi a munkánkat. Ezek az alkalmak legtöbbször feltöltenek örömmel, hálával. De be kell valljam, nem ilyen egyszerű az az érzelemi paletta, amely a kórházi önkéntességgel jár. Nem egyszer jöttem már ki az ajtón kétségekkel tele, dühösen és sírva is. Igen, előfordul, mert mint mindennek ennek az éremnek is rengeteg oldala van. És ott van az egyik legnehezebb helyzet egy önkéntes számára, amikor elveszítünk egy kisgyermeket. Sajnos a kórházi látogatás velejárója, hogy akár hónapokon vagy éveken keresztül látogatott beteg gyermeket veszítünk el, ami súlyos lelki terhet jelent minden önkéntes számára. Hála Istennek, én ezt az érzést nem tapasztaltam meg gyakran, viszont amikor igen, hatalmas segítség volt számomra a közösség odafordulása, és az, hogy időt, teret és támogatást kaptam ahhoz, hogy kimondhassam az érzéseimet, gondolataimat. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy az új projektünket szeretném támogatni, miszerint rendszeres gyászfeldolgozó csoport indulna szakember vezetésével az önkéntesek számára. A gyászfeldolgozó csoport abban tud segíteni, hogy mindenki egyesével és csoportban is megtudja élni a méltó búcsúzást és fel tudja dolgozni a keletkezett hiányt, fájdalmat. Ehhez az elkövetkezendő két hétben 100.000 forintot szeretnék összegyűjteni, és ebben kérem a segítségeteket.

Ha úgy gondolod, hogy szívesen támogatod Alapítványunkat, ezen a linken megtehed.

Általam választott projekt:

Gyászfeldolgozó csoport beteglátogató önkénteseink lelki támogatásáért

Sajnos a kórházi látogatás velejárója, hogy akár hónapokon vagy éveken keresztül látogatott beteg gyermeket veszítünk el, ami súlyos lelki terhet jelent minden önkéntes számára.  A gyászfeldolgozó csoport abban tud segíteni, hogy mindenki egyesével és csoportban is meg tudja élni a méltó búcsúzást és fel tudja dolgozni a keletkezett hiányt, fájdalmat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél személyesebb, bensőségesebb hangulatot, biztonságos környezetet teremtsünk az érintettek számára, hogy őszintén meg tudjanak nyílni és gyógyuljanak. Akinél szükség van rá, ott személyesen, több alkalommal kísérjük az önkéntest ebben a folyamatban.

TÁMOGASD TE IS A PROJEKTET!

Miután kiválasztottad, hogy mekkora összegben szeretnéd támogatni a projektet, egy biztonságos felületre érkezel, ahol a bankkártya adataid megadásával tudsz adományozni az alapítványunknak.

Más összegben szeretnél adományozni?

Ebben az esetben kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot az adományozás menetéről.

Nagyon köszönjük, minden adomány számít! 🙂

A TE SEGÍTSÉGEDDEL MÉG TÖBB BOLDOG GYERMEK LESZ A KÓRHÁZAKBAN!

Tavaly rengeteg ember segített nekünk és az összefogásnak köszönhetően sikerült az elképzelhetetlen, új otthona lett a Nevetnikéknek! Nincs megállás, még nagyobb lendülettel folytatjuk a tevékenységeinket a beteg gyermekek boldogságáért, amihez ismét szükségünk van rátok. A nagyköveteink ezúttal számukra fontos projekteket választottak ki, hogy arra gyűjtsenek a kampány során.

A legkisebb adománynak is nagyon örülünk!

NAGYKÖVETI CÉL:

100.000 Ft

Nagykövethez kötődő beérkezett adományok:

3.000 Ft

ADOMÁNYOZÓK LISTÁJA

Dátum

Név

Összeg

Üzenet

2022. 10. 18.

Szatmári Domonkos

1.000 Ft

Kitartás!

2022. 11. 19.

Anonimus

2.000 Ft


Kiváncsi vagy a többi nagyköveti projektre is?