Kerekes Zsófi

Nagyon kevés olyan önkéntes lép be a kórházlátogató programunkba, akik egy-egy bűvésztrükkel el tudnák kápráztatni a gyerekeket, pedig elárulom, nincs is annál jobb belépő, mikor kiugrasztjuk a nyulat a kalapból. A takaró alól leskelődő félszeg gyerkőcöket a bűvészettel kíváncsivá lehet tenni és egy maréknyi bohóckodással pillanatok alatt a játéktér nagymesterévé válnak. Bűvész mentorként ennek a bevonásnak a fortélyait mutatom meg a friss önkénteseknek, de ennél az ízelítőnél fontosabbnak tartom, hogy be tudjuk vezetni a bűvészetet a képzési rendszerünkbe, annak érdekében, hogy a jövőben a varázslás technikáját magabiztosan alkalmazzák az önkénteseink. Tudjátok, nem az a fontos, hogy hogyan, hanem, hogy MIKOR. Tegyünk MOST azért, hogy ezt megvalósíthassuk!

Általam választott projekt:

Önkénteseknek bűvész képzés biztosítása

A Nevetnikék Alapítványnál az önkéntesek egy hosszú kiválasztási folyamatot követően kerülhetnek be a kórházlátogató csapatba. Azonban itt nem ér véget a fejlesztésük. Arra törekszünk, hogy minél több területen szerezzenek tudást és folyamatosan bővüljön eszköztáruk a kórházlátogatások alkalmával, ezért rendszeresen hirdetünk meg számukra továbbképzéseket. A bűvész foglalkozások nagy sikert aratnak a gyermekek körében, így hangsúlyt fektetünk arra, hogy megfelelő bűvész eszközöket tudjunk beszerezni és legyen utánpótlás a kórházban, aki tudja kápráztatni a gyermekeket különféle trükkjeivel a látogatások alkalmával, mert ezzel a műfajjal teljesen el lehet terelni a figyelmüket az éppen aktuális élethelyzetükről, átélt fájdalmukról és szorongásaikról és be lehet vonni őket aktív jelenlétre.

TÁMOGASD TE IS A PROJEKTET!

Miután kiválasztottad, hogy mekkora összegben szeretnéd támogatni a projektet, egy biztonságos felületre érkezel, ahol a bankkártya adataid megadásával tudsz adományozni az alapítványunknak.

Más összegben szeretnél adományozni?

Ebben az esetben kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot az adományozás menetéről.

Nagyon köszönjük, minden adomány számít! 🙂

A TE SEGÍTSÉGEDDEL MÉG TÖBB BOLDOG GYERMEK LESZ A KÓRHÁZAKBAN!

Tavaly rengeteg ember segített nekünk és az összefogásnak köszönhetően sikerült az elképzelhetetlen, új otthona lett a Nevetnikéknek! Nincs megállás, még nagyobb lendülettel folytatjuk a tevékenységeinket a beteg gyermekek boldogságáért, amihez ismét szükségünk van rátok. A nagyköveteink ezúttal számukra fontos projekteket választottak ki, hogy arra gyűjtsenek a kampány során.

A legkisebb adománynak is nagyon örülünk!

NAGYKÖVETI CÉL:

100.000 Ft

Nagykövethez kötődő beérkezett adományok:

11.000 Ft

ADOMÁNYOZÓK LISTÁJA

Dátum

Név

Összeg

Üzenet

2022. 10. 16.

Lukrécia

1.000 Ft

vingárdium leviÓszá

2022. 10. 16.

Anonim

10.000 Ft


Kiváncsi vagy a többi nagyköveti projektre is?