Kozarics Viktor

A Nevetnikék már évek óta a szívem nem csak csücskét, hanem nagy részét elfoglalja! Sikerült a ház, ami hihetetlen, de megvan, el is készült! Na de most új dolgok felé is lehet kacsingatni, fejlődni, megújulni, kreatívnak lenni! Ezért választottam az új játékok kidolgozása projektet, mert fontos a megújulás! A kincsesládákba új dolgok is kellenek! Én szívesen festem a ládákat kalózosra vagy tengeri állatkásra, és megtöltik a játékkészítők, de mi lenne ha a kreatív csapat most új dolgokkal lepne meg minket is! Na ebben segíthetsz Te is!

Általam választott projekt:

Új játékok kidolgozása a kincsesládába

A kincsesláda gondolata onnan jött, hogy nagyon sok szakrendelésen, kórházi osztályon jelentene felüdülést a gyermekek és ott dolgozók számára, ha valami kedves játékkal tudnák meglepni a gyerekeket a kínzó kezelések, fájdalmas beavatkozások után és így egy pozitív élménnyel távoznának a kórházból, ahova sok esetben bizonyos rendszerességgel vissza is kell térniük. Idén lesz a 3. év, hogy a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatóival együtt ötletelünk játékokon, amiket a kis betegek kapnak meg a kezelések végén. 8 hallgató fog idén is ellátogatni hozzánk, megismerik a projektet, majd elengedjük a fantáziánkat és szárnyalunk. Ezúttal viszont a helyi nagyvállalatoktól kérünk olyan hulladékokat, amiket folyamatosan újratermelnek, hátha ezáltal egy picit új formát tudunk nekik adni, és valami cuki játékot gyártunk le belőle. A pesti hallgatóknak pedig egy teljes hetet kell szentelniük az ötletekre, be kell szereznünk a prototípusok legyártásához szükséges eszközöket és szerszámokat, és minden szakmai tudásunkat beleadjuk, hogy a megfelelő információk birtokában dolgozhassák ki a legjobb játékokat.

TÁMOGASD TE IS A PROJEKTET!

Miután kiválasztottad, hogy mekkora összegben szeretnéd támogatni a projektet, egy biztonságos felületre érkezel, ahol a bankkártya adataid megadásával tudsz adományozni az alapítványunknak.

Más összegben szeretnél adományozni?

Ebben az esetben kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot az adományozás menetéről.

Nagyon köszönjük, minden adomány számít! 🙂

A TE SEGÍTSÉGEDDEL MÉG TÖBB BOLDOG GYERMEK LESZ A KÓRHÁZAKBAN!

Tavaly rengeteg ember segített nekünk és az összefogásnak köszönhetően sikerült az elképzelhetetlen, új otthona lett a Nevetnikéknek! Nincs megállás, még nagyobb lendülettel folytatjuk a tevékenységeinket a beteg gyermekek boldogságáért, amihez ismét szükségünk van rátok. A nagyköveteink ezúttal számukra fontos projekteket választottak ki, hogy arra gyűjtsenek a kampány során.

A legkisebb adománynak is nagyon örülünk!

NAGYKÖVETI CÉL:

1.000.000 Ft

Nagykövethez kötődő beérkezett adományok:

0 Ft

ADOMÁNYOZÓK LISTÁJA

Dátum

Név

Összeg

Üzenet

Kiváncsi vagy a többi nagyköveti projektre is?