Tóth Szandra

Szandra vagyok, kórházi önkéntes és mesefalfestő. Az idei évben csatlakoztam a Nevetnikékhez, hiszen az egyik legfontosabb dolognak tartom, hogy szebbé varázsoljuk a beteg kisgyermekek mindennapjait. Most egy nagyon fontos dologra szeretném felhívni a figyelmeteket. Az alapítványunk szépen halad a szeretetkuckónk felújításával, de további fontos projectjeink is vannak, amihez a segítségeteket szeretnénk kérni. A hozzám legközelebb álló project a csecsemő képzés az önkéntesek számára. Kórházi önkéntesként sokszor találkozom pici babákkal az osztályokon, akiket sajnos nem minden esetben tudnak látogatni a szüleik, így ők prioritást élveznek látogatasaink során. Azonban nem minden önkéntes rendelkezik olyan háttérrel, amiből elsajátíthatta hogyan is kell bánni egy csecsemővel. A csecsemő képzésünk ebben nyújt segítséget a leendő és már meglévő önkénteseink számára. Ehhez azonban szükségünk lenne 100 000 Ft-ra. Kérlek támogassátok az alapítványt, hogy még hatékonyabban folytathassuk tovább a munkánkat.


Általam választott projekt:

Önkénteseknek csecsemőképzés biztosítása

A Nevetnikék Alapítványnál az önkéntesek egy hosszú kiválasztási folyamatot követően kerülhetnek be a kórházlátogató csapatba. Azonban itt nem ér véget a fejlesztésük. Arra törekszünk, hogy minél több területen szerezzenek tudást és folyamatosan bővüljön eszköztáruk a kórházlátogatások alkalmával, ezért rendszeresen hirdetünk meg számukra továbbképzéseket. Nálunk a nem látogatott picik az elsők. Tudjuk, hogy számukra mennyire szorongató anya vagy apa nélkül egy idegen környezetben lenni és a hosszabb ideig tartó kezeléseknél elindul a hospitalizáció folyamata. Nekik van ránk legnagyobb szükségük, azért dolgozunk nap, mint nap, hogy ezt a folyamatot lassítsuk, ott vagyunk a síró babák mellett is, az apatikus picik mellett is, a nyűgös kicsik mellett is. A képzéseken, esetmegbeszélőkön, szupervíziókon kiemelten foglalkozunk ezzel a kérdéssel, hogy fizikai és lelki értelemben is egészségesen tudjanak a picúrok távozni a kórházból. Éppen ezért tartunk külön csecsemőképzést, amivel a célunk, hogy a segítségével olyan önkéntesek is otthonosan mozogjanak a babák körében, akiknek még nem volt korábban tapasztalatuk velük. A babák ölbevételével, helyes tartásával, szórakoztatásával, fejlesztésével kapcsolatos tudásra tehetnek szert az önkéntesek, ehhez szükséges eszközöket, anyagokat és gyakorlati tudást is biztosítunk számukra.

TÁMOGASD TE IS A PROJEKTET!

Miután kiválasztottad, hogy mekkora összegben szeretnéd támogatni a projektet, egy biztonságos felületre érkezel, ahol a bankkártya adataid megadásával tudsz adományozni az alapítványunknak.

Más összegben szeretnél adományozni?

Ebben az esetben kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot az adományozás menetéről.

Nagyon köszönjük, minden adomány számít! 🙂

A TE SEGÍTSÉGEDDEL MÉG TÖBB BOLDOG GYERMEK LESZ A KÓRHÁZAKBAN!

Tavaly rengeteg ember segített nekünk és az összefogásnak köszönhetően sikerült az elképzelhetetlen, új otthona lett a Nevetnikéknek! Nincs megállás, még nagyobb lendülettel folytatjuk a tevékenységeinket a beteg gyermekek boldogságáért, amihez ismét szükségünk van rátok. A nagyköveteink ezúttal számukra fontos projekteket választottak ki, hogy arra gyűjtsenek a kampány során.

NAGYKÖVETI CÉL:

100.000 Ft

Nagykövethez kötődő beérkezett adományok:

45.500 Ft

ADOMÁNYOZÓK LISTÁJA

Dátum

Név

Összeg

Üzenet

2022. 10. 11.

Anonim

5.000 Ft


2022. 10. 11.

Gyermekklinika SBO

2.500 Ft

Köszönjük a munkátokat!

2022. 10. 11.

Hanna

10.000 Ft


2022. 10. 15.

Anonim

10.000 Ft

Sok sikert!

2022. 10. 16.

Anonim

1.000 Ft


2022. 10. 21.

Kispix

2.000 Ft

Sok sikert és még több erőt s kitartást kívánok a munkátokhoz.

2022. 10. 22.

Mila

3.000 Ft


2022. 10. 28.

Balázs Pali

2.000 Ft


2022. 10. 29.

Anonim

10.000 Ft


Kiváncsi vagy a többi nagyköveti projektre is?