Pintér Liza

Mikor Roxi felkért, hogy csatlakozzak a Nevetnikék Alapítvány nagyköveti csapatához, kérdés nélkül elfogadtam a lehetőséget.

Ennek több oka is van.

Az egyik, hogy Roxi személyiségéből adódóan mindig olyan kezdeményezéseket reprezentál és olyan dolgokba vág bele, amik értéket képviselnek, így a vele való társulás automatikusan azt jelenti számomra, hogy ezáltal én is részese lehetek valami jelentőségteljes tevékenységnek.

A másik, hogy anyaként és egészségügyi dolgozóként maximálisan képes vagyok azonosulni az alapítvánnyal és azzal, amit megtestesít. Nagy örömmel tölt el, hogy egy ennyire nívós csapat és szervezet „viseli gondját” a kórházakban tartózkodó gyermekek érzelmi- és élményvilágának, és dolgoznak azon nap mint nap, hogy a benntartózkodásuk kellemes élménnyel társuljon.

Kérlek támogass a nagyköveti munkámban és légy részese annak a fantasztikus kezdeményezésnek, amit a Nevetnikék Alapítvány képvisel!

Járulj hozzá Te is, hogy a gyermekek minél színesebb falak között gyógyulhassanak vagy ahhoz, hogy egy újabb játék készülhessen a részükre!

Általam választott projekt:

Élmény foglalkozás 10 kórházban lévő gyermek mosolyáért!


TÁMOGASD TE IS A PROJEKTET!

Miután kiválasztottad, hogy mekkora összegben szeretnéd támogatni a projektet, egy biztonságos felületre érkezel, ahol a bankkártya adataid megadásával tudsz adományozni az alapítványunknak.

Nagyon köszönjük, minden adomány számít! 🙂

A TE SEGÍTSÉGEDDEL MÉG TÖBB BOLDOG GYERMEK LESZ A KÓRHÁZAKBAN!

Tavaly rengeteg ember segített nekünk és az összefogásnak köszönhetően sikerült az elképzelhetetlen, új otthona lett a Nevetnikéknek! Nincs megállás, még nagyobb lendülettel folytatjuk a tevékenységeinket a beteg gyermekek boldogságáért, amihez ismét szükségünk van rátok. A nagyköveteink ezúttal számukra fontos projekteket választottak ki, hogy arra gyűjtsenek a kampány során.

NAGYKÖVETI CÉL:

250.000 Ft

Nagykövethez kötődő beérkezett adományok:

57.000 Ft

ADOMÁNYOZÓK LISTÁJA

Dátum

Április 17

Április 17

Április 17

Április 17

Április 17

Április 17

Április 17

Április 17

Április 18

Április 20

Név

Nagy-Pintér Liza

Anonim

Anonim

Anonim

Anonim

Anonim

Anonim

Anonim

Anonim

Dia

Összeg

2.000 Ft

10.000 Ft

5.000 Ft

10.000 Ft

2.000 Ft

5.000 Ft

10.000 Ft

5.000 Ft

5.000 Ft

3.000 Ft

ÜzenetMás összegben szeretnél adományozni?

Ebben az esetben kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot az adományozás menetéről.