MESEFALFESTÉS KÓRTERMEKBEN

Célunk, hogy az üres, fehér kórtermek falait színessé, vidámmá tegyünk, ezzel is elősegítve a gyógyulást.

Egészségügyi dolgozó vagy? Ha olyan kórházi osztályon, vagy háziorvosi rendelőben dolgozol, ami fehér és kopár, de jó állapotú, akkor kérheted tőlünk a dekorálását. Gyermek- és felnőttosztályokat egyaránt vállalunk, az állami fenntartású intézmények számára ez ingyenes, a festés szombati napokon szokott megvalósulni. Kollégáink helyszíni szemle után állnak neki a szervezésnek, a témát minden esetben előre leegyeztetjük.

Vállalati munkatárs vagy? A mesefalfestésre főként cégek jelentkezését várjuk, akik vállalják, hogy finanszírozzák a kórteremhez szükséges festékek és egyéb eszközök beszerzését, és munkatársaikkal közösen festenek ki egy kórtermet. A munka előképzettséget nem igényel, a tervezéshez és kivitelezéshez segítséget kapnak, így velünk bárki megélheti, hogy képes meseszép falakat készíteni. Működő osztályokon dolgozunk, adott napon csak azt a kórtermet ürítik ki, melynek festését vállaljuk. Egy kórterem festése általában 9 órától 16 óráig tart, többnyire szombatonként, amikor kevesebb a beteg az osztályon.

Magánszemélyként érdeklődnél? Ha marad festékünk, és még fehér falfelület, már csak a szorgos kéz hiányzik, akkor magánszemélyeket szoktunk felkérni egy-egy szombati napon, hogy csatlakozzanak a falfestő akciónkhoz. A munka előképzettséget nem igényel, a helyszínen a festőkoordinátor utasításait kell követni, de a szállításban, pakolásban is nagy szükségünk van segítségre.

Jelenleg a szigetvári és dombóvári kórházak gyerekosztályain dolgozunk.

Jelentkezzetek ti is mesefalfestésre:

info@nevetnikek.hu