TÁMOGATÁS

Válj Te is NevettetŐrangyallá!

Ha nincs időd, lehetőséged önkénteskedni a kis betegek ágya mellett, de szíveden viseled a kórház lakók sorsát, havi rendszeres adományoddal a távolból is angyalszárnyad alá vonhatod őket és elősegítheted a gyógyulásukat, mert mi a segítségednek köszönhetően, személyesen meg tudjuk adni nekik, amire a leginkább szükségük van ahhoz, hogy ne szomorkodással és félelemmel teljen a kórházban töltött idő! Látogatásaink során vidámságot, figyelmet, kedvességet, a közös játék, mese, zenélés, alkotás élményét és örömét biztosítjuk számukra önkénteseinkkel. Beszerezzük a szükséges kellékeket, mesefalfestéseinkkel szebbé varázsoljuk a környezetüket, és egyedi, kézzel készített játékokkal lepjük meg a kezelésekre érkező krónikus betegeket!

Neked nem kell mást tenned, csak bankodnál beállítani a rendszeres havi utalást az általad választott összeggel, és megadni e-mail címedet, hogy minden hónapban tájékoztathassunk elért sikereinkről!

Köszönjük, ha támogatod törekvéseinket bármilyen kis összegű adománnyal is! 😉

125.000 Ft – programfenntartás önkénteseinkkel

… fent tudjuk tartani a programot a Pécsi Gyermekklinikán és a Kaposi Mór Kórházban, a már meglévő önkénteseinket leszervezzük

a gyerekkórházba, biztosítjuk hozzá az eszközöket, folyamatos szupervíziót adunk nekik hozzá, kifizetjük a könyvelőt és jut a bankköltségekre is.

300.000 Ft – élményfoglalkozások és kincsesláda feltöltés a kis betegekért

… a már meglévő önkénteseinknek folyamatosan szervezünk továbbképzéseket, a cél, hogy bármilyen helyzet adódjon, legyen megfelelő eszköztár a zsebükben, amivel segíteni tudnak: mesemondó, bábos, bűvész, pantomim, zenés képzéseket tartunk nekik, mentoráljuk őket. A játékkészítő műhelyekre beszerezzük az eszközöket, önkénteseknek mutatjuk meg az elkészítés menetét, hogy ezáltal sok kis krónikus beteg kapjon egy neki szánt játékot a kezeléseik végén.

550.000 Ft – játék- és interaktív mesefal készítések a műhelyben

… új játékokat dolgozunk ki, hogy minden korosztály, és minden érdeklődésű gyermek kaphasson számára megfelelő játékot, és ezzel bátorítást a gyógyuláshoz. A mesefalfestéseink pedig kiegészülnek falra szerelhető játékokkal, így a hosszú várakozás óráit megkönnyítve szülőknek és piciknek. A műhelyvezető segítségével több száz játékot tudunk legyártani minden hónapban a krónikus betegekért.

950.000 Ft – minden nap, minden gyermekosztály

… új önkénteseket tudunk felkészíteni a beteg gyerekekkel való foglalkozásra, ami a lemorzsolódás miatt is fontos, hogy tudjuk tartani a látogatások számát, toborzunk, interjúztatunk, hospitálásokra visszük őket, és tréningeket tartunk nekik. A cél, hogy minden pécsi és kaposvári kis betegeknek tudjunk gyógyító foglalkozásokat tartani, melyhez több, mint 100 önkéntesre van szükségünk programtartóként. Szeretnénk a régió összes gyermekosztályán elindítani a programot, kifesteni a kórtermeiket, és a krónikus felnőtt osztályokra is programokat szervezni. Ha sokan mellénk álltok, elindulunk ezen az úton is. 🙂

Eddig 198.000,- forint gyűlt össze!

Bankszámlaszámunk:

OTP Bank

11731001-23125324-00000000

Külföldi támogatási lehetőség:

Swift kód: OTPVHUHB

IBAN: HU32-11731001-23125324-00000000

Beszámolókhoz feliratkozás:

info@nevetnikek.hu

Támogatóink

Köszönjük mindazon vállalatoknak, akik támogatják céljainkat pénz- vagy tárgyadománnyal. Az alább felsorolt támogatóink mindegyike részt vett a mesefalfestés projektünkben is, 

amit külön köszönünk!

Minden kedves támogatónknak köszönjük a nagylelkűségét!