Adószámunk: 18504688-1-42   |   Bankszámlaszámunk: 11731001-23125324-00000000   |   Elérhetőség: info@nevetnikek.hu

TÁMOGATÁS

Válj Te is Nevettet(őr)angyallá!

Ha nincs időd, lehetőséged önkénteskedni a kis betegek ágya mellett, de szíveden viseled a kórház lakók sorsát, havi rendszeres adományoddal a távolból is angyalszárnyad alá vonhatod őket és elősegítheted a gyógyulásukat, mert mi a segítségednek köszönhetően, személyesen meg tudjuk adni nekik, amire a leginkább szükségük van ahhoz, hogy ne szomorkodással és félelemmel teljen a kórházban töltött idő! Látogatásaink során vidámságot, figyelmet, kedvességet, a közös játék, mese, zenélés, alkotás élményét és örömét biztosítjuk számukra önkénteseinkkel. Beszerezzük a szükséges kellékeket, mesefalfestéseinkkel szebbé varázsoljuk a környezetüket, és egyedi, kézzel készített játékokkal lepjük meg a kezelésekre érkező krónikus betegeket!

Neked nem kell mást tenned, csak bankodnál beállítani a rendszeres havi utalást az általad választott összeggel, és megadni e-mail címedet, hogy minden hónapban tájékoztathassunk elért sikereinkről!

Köszönjük, ha támogatod törekvéseinket bármilyen kis összegű adománnyal is! 😉

125.000 Ft – programfenntartás

… fent tudjuk tartani a programot a Pécsi Gyermekklinikán és a Kaposi Mór Kórházban, a már meglévő önkénteseinket leszervezzük

a gyerekkórházba, biztosítjuk hozzá az eszközöket, folyamatos szupervíziót adunk nekik hozzá, kifizetjük a könyvelőt és jut a bankköltségekre is.

250.000 Ft – élményfoglalkozások a klinikákon

… a már meglévő önkénteseinknek folyamatosan szervezünk továbbképzéseket, a cél, hogy bármilyen helyzet adódjon, legyen megfelelő eszköztár a zsebükben, amivel segíteni tudnak: mesemondó, bábos, bűvész, pantomim, zenés képzéseket tartunk nekik, mentoráljuk őket, új önkénteseket veszünk fel a csapatunkba, hogy még több látogatás valósulhasson meg.

500.000 Ft – minden nap, minden gyerekosztály

… új önkénteseket tudunk felkészíteni a beteg gyerekekkel való foglalkozásra, ami a lemorzsolódás miatt is fontos, hogy tudjuk tartani a látogatások számát, toborzunk, interjúztatunk, hospitálásokra visszük őket, és tréningeket tartunk nekik. A cél, hogy minden pécsi és kaposvári kis betegeknek tudjunk gyógyító foglalkozásokat tartani. A műhelyvezető segítségével több száz játékot tudunk legyártani minden hónapban a krónikus betegekért.

850.000 Ft – programbővítés

… szeretnénk a régió összes gyermekosztályán elindítani a programot, kifesteni a kórtermeiket, és a krónikus felnőtt osztályokra is programokat szervezni. Ha sokan mellénk álltok, elindulunk ezen az úton is. 🙂

Eddig 170.000,- forint gyűlt össze!

Bankszámlaszámunk:

OTP Bank

11731001-23125324-00000000

Külföldi támogatási lehetőség:

Swift kód: OTPVHUHB

IBAN: HU32-11731001-23125324-00000000

Elszámoláshoz feliratkozás:

info@nevetnikek.hu

Támogatóink

Köszönjük mindazon vállalatoknak, akik támogatják céljainkat pénz- vagy tárgyadománnyal. Az alább felsorolt támogatóink mindegyike részt vett a mesefalfestés projektünkben is, 

amit külön köszönünk!

Minden kedves támogatónknak köszönjük a nagylelkűségét!