JÁTÉKKÉSZÍTŐ MŰHELY

A fekvőbetegosztályokon és -ambulanciákon is megtalálható kincsesládákat folyamatosan feltöltjük az általunk ökotudatos szempontok figyelembevételével tervezett, műhelyünkben saját kezűleg készített, különböző életkorú gyermekeknek szánt játékokkal, hogy a kezelések, vizsgálatok végén valami csupaszív energiával feltöltött ajándékkal térhessenek haza.

A játékkészítő műhelyben az adott játékra vonatkozóan mindenki megkapja az eszközöket és a felkészítést is, semmilyen előképzettséget nem igényel, csupán lelkesedést.

Főként céges csapatépítőként ajánljuk, ilyenkor a vállalat állja a játékkészítés költségeit, és munkatársakkal együtt készíthetitek el a kiválasztott játékot. A játéktípusok és -költségek kapcsán a megadott e-mail-címen lehet érdeklődni.

A nyitott műhelyünkbe magánszemélyként is van lehetőség becsatlakozni, akár csak egy alkalomra is, de rendszeresen is visszatérhetsz, és különböző játékokat is elkészíthetsz az adott műhelynapok során.

Ha pedig otthon is szívesen varrogatnál, akkor varróműhelyünket ajánljuk, ahol megtanítjuk a szükséges technikákat, de a munka java része otthon vár rád.

Gyere, tegyük együtt szebbé picit a beteg gyerkőcök mindennapjait!

Küldj egy e-mailt az alábbi e-mail-címre, ha (akár cégként, akár magánszemélyként) szeretnél játékkészítésre jelentkezni:

jatekkeszites@nevetnikek.hu