JÁTÉKKÉSZÍTŐ MŰHELY

Jelentkezz önkéntesnek!

A gyermekkórházak több pontján elhelyezett kincsesládákból választhatnak maguknak a gyerekek egyedi, kézzel készített, csupaszív energiával feltöltött ökojátékokat, bátorításként a kellemetlen vizsgálatok, kezelések után. E játékokat általában székhelyünkön, Pécsen készítjük el, egy műhelyvezető segítségével, aki az aznap kijelölt játék elkészítését és a hozzá való eszközök használatát tanítja meg a csapatnak. Ezek lehetnek barkácsolós játékok (ördöglakat, csillagpálca, rágókák vagy társasjátékok) vagy olyan játékok, amiket festeni kell (pörgettyű, állati kotyvasztó, vagy magukat az új kincsesládákat), vagy akár ezek kombinációi, esetleg a játékok csomagolásának szánt tárolók megvarrásában van szükségünk segítségre. Aki otthon is szívesen varrna, azt szeretettel várjuk csendeskönyv-varró tanfolyamaink valamelyikén, melyeket teljesen kezdőknek is ajánlunk, hiszen az alapoktól kezdve megtanítunk mindent, és nagyon egyszerűen elkészíthető csendeskönyveket állítunk össze. Egy műhelyalkalom általában 3-5 óra hosszú, a csendeskönyv-varrást leszámítva mindegyiknél van lehetőség akár egyszeri alkalommal bekapcsolódni.

A nyitott műhelyünkbe van lehetőség becsatlakozni akár csak egy alkalomra is, de rendszeresen is visszatérhetsz, és különböző játékokat is elkészíthetsz az adott műhelynapok során.

Ha pedig otthon is szívesen varrogatnál, akkor varróműhelyünket ajánljuk, ahol megtanítjuk a szükséges technikákat, de a munka java része otthon vár rád.

Milyen nálunk egy játékkészítő műhely?

Bochkorék már tudják! 🙂

Akár csak egyszer kapcsolódnál be, akár többször, mindenképp sokat tudsz segíteni. Szeretettel várunk jó hangulatú csapatunkba!

Ha szívesen csatlakoznál hozzánk, kérlek töltsd ki az itt található jelentkezési lapot!

A *-al jelölt mezőknél a válaszadás kötelező!

Gyere, tegyük együtt szebbé a beteg gyerkőcök mindennapjait! 🙂